Υπηρεσίες απολύμανσης Ρόδος

Η εταιρία μας παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες υπηρεσίες απολύμανσης στη Ρόδο, χρησιμοποιώντας τα πιο αποτελεσματικά μέσα και μεθόδους. Κατανοούμε πλήρως τη σημασία της απολύμανσης και την ανάγκη για ασφάλεια και υγιεινή στον χώρο σας, γι’ αυτό και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απολύμανσης για τα σπίτια, τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις σας.

Απολύμανση ονομάζουμε τη διαδικασία εξόντωσης μυκήτων, βακτηρίων, πρωτόζωων καθώς και την πρόληψη για την αποφυγή εξάπλωσης ιών και άλλων μικροβίων.

Σε περιπτώσεις μεγάλων χώρων, συστήνουμε την απολύμανση με νεφελοποίηση, ιδανική για έλεγχο μικροβιακού φορτίου, απολύμανση κατά του κορονοϊού ή άλλων μικροβίων, κ.α.

Η τεχνολογία αυτή μας επιτρέπει να καταρρίψουμε το μικροβιακό φορτίο (για ιούς και μικρόβια). 

Εκτός της άμεσης καταπολέμησης, η δραστική ουσία παραμένει στις επιφάνειες (υπολειμματικότητα) με στόχο την προστασία του χώρου και μετά το τέλος της εφαρμογής.

Τεχνικές απολύμανσης:

Εκνέφωση – Νεφελοψεκασμός – Ομιχλοποίηση

Σε περίπτωση μικροβιοκτονίας θα πρέπει να πραγματοποιούμε καθολική εφαρμογή σε όλες επιφάνειες των χώρων, με λεπτομέρεια σε κρίσιμα σημεία δυνητικής παρουσίας μικροβιακού φορτίου. Το απολυμαντικό σκεύασμα που χρησιμοποιούμε, με απολυμαντικό παράγοντα (Alkyl dimethyl benzyl ammonium chloride = Χλωριούχο αλκυλοδιμεθυλο βενζυλο αμμώνιο 9%), αποτελεί το πλέον ιδανικό και ευρέως χρησιμοποιημένο σκεύασμα.

Είναι σημαντικό να προστατεύετε τον ευαίσθητο εξοπλισμό που δεν είναι υδατοστεγής και δεν έχει σχεδιαστεί για οποιαδήποτε εφαρμογή υγρού και τον οποίο επηρεάζουν μακροπρόθεσμες ή βραχυπρόθεσμες βλάβες, όπως οξειδώσεις και βραχυκυκλώματα. Όσον αφορά τον έλεγχο ροής, τα μηχανήματα που θα χρησιμοποιήσουμε έχουν ένα στόμιο περιορισμού που παράγει ρυθμό ροής 16,6 έως 20 ml/min με διάμεση διάμετρο όγκου (VMD) <30 μm.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε, πως βασική προϋπόθεση προτού πραγματοποιήσουμε απολύμανση σε χώρους, θα πρέπει να απομονώσουμε το χώρο, καθώς η διαδικασία ενδέχεται να προκαλέσει την αίσθηση της ασφυξίας. Αυτό συμβαίνει διότι η χημική σύσταση του μικροβιοκτόνου είναι τέτοια, που η δραστική ουσία διασπάται σε ελεύθερες ρίζες οξυγόνου και χλωρίου. Η ελεύθερη ρίζα του χλωρίου υπερπολώνει την κυτταρική μεμβράνη των μικροβίων και την καθιστά πιο ευάλωτη στη δράση της ελεύθερης ρίζας του οξυγόνου, ενώ την καταστρέφει μαζί με τα μικρόβια – υδρόλυση. Η δράση των ελεύθερων ριζών του οξυγόνου στα κύτταρα δρα επίσης καταστροφικά με τον μηχανισμό της ραδιόλυσης.