Υπηρεσίες μυοκτονίας στη Ρόδο

Η εταιρία μας παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες μυοκτονίας στη Ρόδο, χρησιμοποιώντας τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους και τεχνολογίες. Κατανοούμε την ενόχληση και τους κινδύνους που προκαλούν τα τρωκτικά στους χώρους σας, γι’ αυτό και προσφέρουμε γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις μυοκτονίας.

Μυοκτονία είναι οι ενέργειες που πραγματοποιούμε για την αντιμετώπιση και τον έλεγχο των τρωκτικών πληθυσμών, ποντικών και αρουραίων.

Στόχος μας σαν υπεύθυνοι επιστήμονες είναι να προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες για την αποφυγή της επιμόλυνσης και εξάπλωσης του εκάστοτε πληθυσμού από εξιδεικευμένο προσωπικό με την κατάλληλη γνώση και εμπειρία για να καταπολεμήσουμε το ανάλογο πρόβλημα.

Τα τρωκτικά (ποντίκια ή αρουραίοι) που συναντάμε στο αστικό και όχι μόνο περιβάλλον, αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία καθώς μεταδίδουν στον άνθρωπο πολλές ασθένειες (λεπτοσπείρωση, τύφο μέσω των κοπράνων και των ούρων τους, κ.α.)

Επίσης αποτελούν και φορείς παράσιτων όπως ψύλλους, τσιμπούρια και ψείρες. Έχουν τη δυνατότητα να σκαρφαλώνουν και να κολυμπούν με αποτέλεσμα να μεταδίδουν ασθένειες και μέσω του νερού.

Πέραν των άλλων, προκαλούν μεγάλες ζημιές σε κτιριακές εγκαταστάσεις (τρώγοντας τα καλώδια με κίνδυνο την πρόκληση πυρκαγιάς), όπως επίσης και στα αποθηκευμένα τρόφιμα. Δεν καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες, αλλά δοκιμάζουν τα πάντα καταστρέφοντας έτσι αν όχι ποσοτικά, σίγουρα ποιοτικά το αποθηκευμένο προϊόν.

Τα είδη:

  1. Mus Musculus (οικιακός ποντικός)
  2. Rattus Rattus (αρουραίος των πλοίων)
  3. Rattus Νorvegicus (Αρουραίος των υπονόμων)
  4. Muridae Rattus

Τοποθετούμε τα φάρμακα και τις ουσίες που χρησιμοποιούμε σε κατάλληλους δολωματικούς σταθμούς, όπου και θα παραμένουν προκειμένου να αποτρέψουμε την κατάποση αυτών από τα κατοικίδια ζώα.

Τα μυοκτόνα είναι πλούσια σε τροφές υψηλής προσελκυστικότητας για όλα τα είδη των ποντικών και ειδικής κηρώδους μορφής, ώστε να τα προστατεύσουμε στο χρόνο από υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία. Είναι δολώματα αιμολυτικά με αποτέλεσμα τα νεκρά τρωκτικά να μην αποτελούν κίνδυνο για άλλα ζώα (γάτες και πουλιά), ενώ τα νεκρά τρωκτικά δεν μυρίζουν αφού αφυδατώνονται (μουμιοποίηση).

Παρά τις προληπτικές διαδικασίες που ο εκάστοτε επιστήμονας θα ακολουθήσει, παρέχουμε και ενημερωτικό φυλλάδιο που ενημερώνει για τους κινδύνους  και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουμε στην περίπτωση κατάποσης της κάθε ουσίας. Ο τρόπος που εφαρμόζουμε το απαραίτητο φάρμακο είναι απόλυτα ασφαλής για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον. Προσαρμόζουμε πάντοτε τις δικές σας ανάγκες, στις  μεθόδους καταπολέμησης και εφαρμογής που διαθέτουμε.

Επιπροσθέτως είναι συνετό μετά από μυοκτονία σε κατοικημένους χώρους, να πραγματοποιούμε και  απολύμανση του χώρου για να αποφευχθεί μεταφορά ιών και μικροβίων. Ο όρος απολύμανση από ποντίκια περιγράφει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να εφαρμόζουμε μετά από μία επιτυχημένη καταπολέμηση ποντικιών, με πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση την ανθρώπινης υγείας.

Κατά την επίσκεψη του, ο ειδήμων επιστήμονας θα πραγματοποιήσει επισκόπηση του χώρου και θα δώσει αναλυτική επεξήγηση σε μορφή αναφοράς. Αφού ολοκληρώσει αυτό το στάδιο, θα δημιουργήσει σχέδιο μυοκτονίας, όπου θα ορίσει τα σημεία εφαρμογής και τα απαραίτητα παρασιτοκτόνα που θα χρησιμοποιήσουμε.

Τέλος, θα σας παραδώσουμε ένα πλάνο του χώρου και το φάκελο που περιέχει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, καθώς θα σας παρέχουμε  συνεχή ενημέρωση των αποτελεσμάτων σε γραπτή μορφή και παροχή χρήσιμων συμβουλών για τη σωστή πρόληψη.

Τεχνικές μυοκτονίας:              

  1. Τοποθέτηση παγίδων (φάκες και κολλώδες επιφάνειες)
  2. Τοποθέτηση δολωματικών σταθμών με το κατάλληλο τρωκτικοκτόνο σκεύασμα