Η εταιρεία μας

Κατέχοντας την γνώση και πρεσβεύοντας την ποιότητα στοχεύουμε σε εφαρμογές με «μηδέν λάθη» και ΑΡΙΣΤΑ αποτελέσματα, κάνοντας τη γνώση πράξη!

Διαθέτοντας την δυνατότητα να γνωρίζουμε πάντα ότι νέο κυκλοφορεί αλλά και να το παρέχουμε σε προνομιακές τιμές. Η εταιρεία μας σχεδιάζει, εφαρμόζει και συντηρεί νέα ή ήδη υπάρχοντα συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης, με βασικό σκοπό τον έλεγχο του πληθυσμού των τρωκτικών και των εντόμων στον κλάδο των τροφίμων.

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Παρασίτων αποτελεί βασική απαίτηση όλων των πρωτοκόλλων πιστοποίησης (HACCP-codex, ISO 22000, IFS, BRC, Globalgap).

Η επιχείρηση μας, εξυπηρετεί τους πελάτες της με πιστοποιήσεις σύμφωνα με το πρότυπο 
ISO 9001:2000, και το πρότυπο ISO 22000:2005 (Από τα Δωδεκανησιακά Εργαστήρια).

Σκοπός εταιρείας

Η εταιρεία μας έχει ως βασικό σκοπό την σωστή ενημέρωση των πελατών της προκειμένου να υπάρχει σωστή πρόληψη από μέρους τους, καθώς και την άμεση ενημέρωσή μας για μελλοντικές εφαρμογές απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης των ενδεδειγμένων χώρων εφαρμογής.

Αποβλέπουμε στην χρήση βιολογικών και φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο ουσιών, για την καταπολέμηση και εξόντωση των παρασίτων σε οποιονδήποτε χώρο εφαρμογής και την απολύμανση των προσβεβλημένων χώρων από ιούς, βακτήρια κλπ.